L'Armario Boutique ofera clientilor sai drept de retur al produselor in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produselor de catre acestia ( intrarea in posesie fizica a produselor ).

Costurile de transport aferente returnarii produselor sunt suportate in intregime de catre consumator/ client.

Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare.

Termenul de rambursare al sumelor platite de catre dumneavoastra este de 14 zile de la data primirii coletului - retur. Acest termen ne este necesar pentru a putea verifica integritatea produselor returnate.

Va aducem la cunostiinta ca produsele ce sunt create in functie de dorintele clientului NU se pot face retur. Este vorba de produsele ce sunt executate pe comanda sau suporta modificari ( personalizari ) in conformitate cu cerintele clientului.

In cazul in care produsele prezinta deformari, deteriorari, lipsuri ( etichete informative cu privire la produs/ materiale/modalitati de curatare, etichete de marimi, eticheta producatorului etc ) ne rezervam dreptul de a refuza returul sau de a rambursa doar o parte din suma platita, diferenta fiind considerata plata din partea consumatorului ca daune de interes aduse comerciantului. "Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor."


In momentul in care va decideti ca doriti returnarea produsului/produselor, indiferent de motiv, aveti dreptul ca in 14 zile de la primirea acestora sa ne instiintati cu privire la decizia luata si sa trimiteti produsul la adresa mentionata la rubrica "CONTACT". Daca acest termen este depasit, dreptul la retur expira


Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi  cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail. În acest scop, puteţi folosi modelul de retragere alăturat:


 - Către [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale profesionistului]:

 - Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse (*)/prestarea următoarelor servicii (*)

 - Comandate la data (*)/primite la data (*) (*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz.

 - Numele consumatorului (consumatorilor)

 - Adresa consumatorului (consumatorilor) 

 - Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)

 - Data 


Pentru mai multe detalii puteti accesa OUG 34/2014  http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf