Livrare

Livrare

Livrare la domiciliu

Termenul de livrare este intre 5 zile si 14 zile lucratoare, calculat de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ el putand fi modificat. In cazul in care produsele comandate va vor fi livrate in mai multe transe, dumneavoastra veti achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.

Cheltuielile de livrare sunt de 9.90 RON cu curierat si 5.90 prin Posta Romana. Preturile afisate cat si cheltuielile/ taxele suplimentare sunt cu TVA inclus.

Inainte de livrarea produsului la domiciliu, un reprezentant al firmei va va contacta telefonic, de aceea este foarte important sa ne comunicati numarul dumneavoastra de telefon si daca dispuneti, si o adresa de email.

  Returnare produse

Pentru ca ne-ati acordat incredera cumparand de pe portalul nostru, dorim sa ramaneti multumit sub orice circumstanta. Astfel incat puteti returna produsele in urmatoarele cazuri:

1. Returnarea produselor fara nici un motiv invocat in 14 zile lucratoare:

Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Potrivit conditiilor interne, firma ofera in acest sens un termen de 14 zile lucratoare. Costul transportului de retur este platit in totalitate de client in cazul plasarii unei comenzi gresite(marimi, culoare),pe care ii va pune in colet.Pentru a evita aceste greseli exista un tabel orientativ.In cazul in care greseala ne apartine,taxele de retur vor fi suportate in totalitate de noi.Cost transport de retur prin Posta Romana 10Ron,prin curier 18 Ron.